BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

hout van bpg verhoeven-van erp

Hout. Een belangrijk onderdeel uit ons assortiment. Vooral omdat hout makkelijk te bewerken is, zijn de mogelijkheden enorm. Hout legt hiermee de basis voor elk bouwproject. Ook bij de afronding en afwerking is hout een belangrijke factor. Daarom vinden wij dat hout van hoge kwaliteit moet zijn. Om dit te garanderen, wordt ons hout daarom op een innovatieve en moderne wijze geproduceerd. Dit leidt tot hout met een hoogwaardige structuur dat hiermee voldoet aan de actuele regelgeving omtrent duurzaamheid. Of het nu gaat om plaatmateriaal, kozijnen, balken, plinten of vloeren. Bij ons vindt u deze kwaliteit: voor elk type hout en voor elke toepassing.

Zagerij hout

Omdat wij  hout als een belangrijk bouwmateriaal zien, hebben wij een eigen houtzagerij ingericht. Met onze moderne machines zijn wij in staat het hout hier op verschillende manieren te bewerken. Bij BPG Verhoeven-van Erp richten wij ons vooral op het zagen (afkorten, maatzagen) van hout. Het bewerken van nagenoeg elke soort hout in elke gewenste maat hierdoor mogelijk. Welke houtsoort geschikt is voor u hangt af van de toepassing en het doel waarvoor u het hout wenst te gebruiken. De deskundigheid van onze medewerkers staat ter beschikking en helpt u verder.


Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 


 
Bel mij