BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

tegels van bpg verhoeven-van erp

Tegels is een veelzijdig product. De mogelijkheden uw vloer of wand te betegelen zijn dan ook eindeloos. Deze ontwikkelingen zijn bijna structureel te noemen. Zo waren tegels vroeger slechts in standaard maatvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Tegels met een bepaalde structuur waren niet eens leverbaar. Dat is tegenwoordig wel anders. Natuurlijk is iedereen bij deze ontwikkelingen gebaat. Wij als aanbieder en u als klant. Het enorme aanbod betekent echter ook een enorm verschil in kwaliteit. Goede tegels behoren onderhoudsvrij en slijtvast te zijn. Twee belangrijke voorwaarden ten aanzien van duurzaamheid (levensduur). Ook hier kiezen wij voor kwaliteit. Daarom worden al onze tegels op een innovatieve en moderne wijze geproduceerd. Dit betekent dat ze weinig onderhoud vragen en voldoen aan de actuele regelgeving omtrent duurzaamheid. Echter betekent onderhoudsvriendelijk wel dat enige vorm van onderhoud gewenst is. Ook betreft reiniging en onderhoud van tegels bieden wij daarom service op maat.

Showroom tegels

De kans is groot dat u precies weet wat u wilt. Maar zelfs dan zijn er nog genoeg mogelijkheden uw wensen aan te scherpen. Want onze showroom is een weergave van verschillende stijlen en kan hiermee aan de basis staan van nieuwe inspiratie. Bovendien geeft het zien van tegels in een grote ruimte een eerlijk en helder perspectief. Samen met ons richting de juiste tegels. En door een directe levering heeft u ze ook nog eens snel in huis. U wilt de tegels liever laten leggen door een professional? Onze tegelzetters helpen graag. 

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 


 
Bel mij