BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Badkamers van bpg verhoeven-van erp

De badkamer. Allang niet meer een plek om alleen maar te douchen. Tegenwoordig steeds meer een ruimte om te relaxen. Een ruimte om tot rust te komen na een lange, drukke werkdag. Ook wordt de ruimte waarin een badkamer wordt geïnstalleerd telkens groter waardoor de vraag naar sanitair toeneemt. Vraag en aanbod continu in beweging. Deze dynamiek zorgt ervoor dat het badkamermeubilair voortdurend evolueert en innovaties elkaar snel volgen. Dit betekent dat aan de wensen van de klant precies kan worden voldaan. Haast elke combinatie, maat- en kleurvoering is mogelijk. Ligbaden, inloopdouches, kranen, vloerverwarming, stortdouches, mozaïek, of wastafels. Allen leverbaar in ontelbare varianten. Een kleine ruimte met een groot budget of precies andersom. Waskom of wastafel. Een of meerdere stijlen tegelijk. Uw badkamer ook echt uw badkamer. BPG Verhoeven-van Erp heeft voor elke stijl en ruimte en elk budget een passende oplossing.

Showroom badkamer

In onze grote showroom staat de badkamer centraal. Een aanzienlijk deel van de beschikbare 2000m2 geeft de nieuwste trends, stijlen en innovaties ten aanzien van de badkamer overzichtelijk weer. U kunt hierdoor precies ervaren wat een bepaald design met u doet. Hoe voelt de badkamer? Is de wastafel op de goede hoogte? En past het toilet bij de rst van de badkamer? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Elke wens is een reële optie.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

          

 


 
Bel mij