BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1978

  Dhr. en mevr. Verhoeven senior beginnen samen een tegelhandel in Roosendaal.
 • 1982

  De tegelhandel wordt uitgebreid met het segment Badkamer.
 • 1990

  De tweede generatie Verhoeven (met partners) neemt de leiding in het bedrijf over. Onder hun leiding groeit het bedrijf uit tot een onderneming met 15 man personeel.
 • 2005

  Verhoeven-van Erp treedt toe tot 4plus Bouwmaterialen. Een inkoopcombinatie van handelaren in bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij ze nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.
 • 2009

  Opening professionele bouwhandel van 800m2 inclusief heropening van de showroom badkamers en wand- en vloertegels. Het vloeroppervlak wordt uitgebreid richting 2000m2.
 • 2009

  Verhoeven-van Erp sluit zich aan bij de BPG-formule en heet vanaf nu BPG Verhoeven-van Erp. Hiermee speelt ze in op de dynamische en veranderlijke bouwmarkt. Ze kan haar klanten hierdoor hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen bieden. Ook het aanbod en de leverbetrouwbaarheid worden hiermee verder geprofessionaliseerd.
Bel mij