BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg verhoeven-van erp

BPG Verhoeven-van Erp. Alle bouwmaterialen op een centrale plek. Wij doen dan ook ons best deze service te kunnen blijven bieden. Dat wij u ook in de toekomst kunnen garanderen dat wij alles voor elk bouwproject voor u hier hebben liggen. Daarom is het belangrijk dat wij constant alles in en rondom de dynamische bouwmarkt in de gaten houden: de innovaties, de veranderingen. Welke bouwmaterialen zijn gedateerd en welke bouwmaterialen vormen een waardevolle toevoeging aan ons assortiment? Wat zijn de wensen van de consument en hoe blijft onze prijs/kwalteitsverhouding op niveau? De beslissing om in 2009 lid te worden van de BPG-groep was vanuit dit perspectief gezien dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaand producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Professioneel en servicegericht personeel

De bouwmarkt is een complexe wereld. Zeker als u er niet in thuis bent. Bij BPG Verhoeven-van Erp weten wij dit. Van ons personeel verwachten wij daarom niets anders dan dat zij deze vertaalslag richting u maken. Zij zijn dan ook speciaal opgeleid u alles over elk soort bouwmateriaal te vertellen. Voor uitleg, toepassingen, alternatieven en voorstellen. Wij zorgen dat u met de juiste bouwmaterialen naar huis gaat, geven u de oplossing voor elk probleem of helpen u letterlijk uw bouwproject op professionele wijze te voltooien. Daarnaast is het ons streven u altijd snel en goed van dienst te zijn. Via een optimale bezetting richting optimale klanttevredenheid. Dit betekent dat er bij ons altijd genoeg personeel aanwezig is. Personeel dat weet wat er speelt. Professionals op elk vakgebied: vakbekwaam en servicegericht. Geïnteresseerd in alles rondom bouwmaterialen en de klant.
 


 
Bel mij